کتاب بررسی فنی عکاسی نوشته داریوش گل گلاب در تابستان 1370 توسط جهاد دانشگاهی منتشر شد. چاپ اول این کتاب با جلد قرمز در سال 1360 منتشر شده بود.
در مطلبی پیرامون محتوای کتاب به قلم داریوش گل گلاب چنین آمده است:
“…کتابی که اکنون آن را در دست دارید، می تواند نشانه کوششی باشد که نویسنده به کار برده تا شاید دریچه کوچکی را به دنیای بزرگ تکنیک عکاسی بگشاید. و سعی بر این داشته که او را با گوشه هایی از پیشرفت شگفت انگیزی که تکنولوژی عکاسی در مدت کمتر از ۱۵۰ سال پیدا کرده تا هدیه آشنا کند.
در این کتاب کوشش شده که به بررسی و شناخت تکنیک عکاسی بپردازیم. شاید بعضی از مطالب عنوان شده، به نظر قدری سنگین بیاید، ولی برای پویندگانی که بدین کتاب توجه نموده اند، می تواند مرجعی برای آشنایی با دامنه وسیع دانش عکاسی قرار گیرد. در این رهگذر، احیاناً، ممکن است بعضی سلیقه های سطحی را در مورد عکاسی راضی نکند. زیرا در اینجا، عکاسی به عنوان یک وسیله سرگرمی یا تفنن نیست. بلکه، همانطوریکه از عنوان کتاب بر میآید، تکنیک عکاسی مورد بررسی قدری عمیق تر قرار گرفته است…”
کتاب در 6 فصل گردآوری شده که در فهرست آن، به این عناوین پرداخته شده:
نور، پیدایش و تکامل عکاسی، ابژکتیف و چگونگی تکامل آن، ابژکتیف های جدید عکاسی، شناخت و کاربرد ابژکتیف، شاتر، ویزور، دستگاه عکاسی، منابع و سیستم های نور، ثبوت، شستشو و خشک کردن نگاتیف وکارهای تکمیلی، نورسنجی، فیلتر، مواد حساس، تاریکخانه، ظهور فیلم، آگراندیسمان، کاغذهای عکاسی، ظهور و ثبوت وکارهای تکمیلی.
تصویر هر دوجلد کتاب در آلبوم تصاویر محصول موجود است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.